2 PLAN HUSET

FORSIDE://2 PLAN HUSET
2 PLAN HUSET2018-11-07T15:14:45+00:00

Ligesom BOX huset, er et TO ETAGERS hus fra NORDHUSE et valg fra den øverste hylde. Både i kvalitet og materialitet er der tale om noget ekstraordinært. Arkitekturen kan på næsten alle områder tilpasses efter behov, og modellen rummer mulighed for de fleste tagkonstruktioner. I vores basismodeller er der leget med lysindfald, dobbelthøje rum, vinduer på tværs af etagedæk osv.

Slår man op i ordbøgerne omkring byggeri og arkitektur defineres et FUNKISHUS som ”Et funkishus er en hustype opført fra omkring 1930. En stilart der tager sit udgangspunkt i den internationale funktionalisme. Er karakteriseret ved sit kubistiske formsprog med rette linjer og flade tage”. Netop ideen om rette linjer er noget som tiltaler mange i 2015, hvorfor både indretning og tidens generelle trends følger datidens formsprog. Den nuværende generation af huskøbere ønsker at skille sig ud samtidig med at de ønsker en bolig uden for megen vedligeholdelse – tiden skal jo nydes med dem vi holder af. Et funkishus fra NORDHUSE kaldes et BOX hus. Det er et funkishus udført med fladt tag med 2 lags tagpap, træ/alu vinduer og kan indrettes på et utal af spændende måder – uden at tage særligt hensyn til tagtekniske løsninger som oftest gør det vanskeligt og fordyrende at udfordre arkitekturen lidt.

Vi bygger vores flotte funkishuse i porebeton som bagmur, den indvendige væg, og med en flot facade i teglsten fra Egernsund Tegl. Det gælder om at ramme de enkle og glatte facader i vores funkishuse, BOX husene, og vores arkitekt har altid en finger på pulsen når det drejer sig om at indfange vores kunders idéer og få dem ned på papir, således at netop jeres nye funkishus bærer præg af egne ønsker og drømme.

Vi spår at funkisstilen og modernismen er kommet for at blive i det nye årtis byggestil. Vores byggerådgivere er desuden altid behjælpelige med at yde kompetent rådgivning indenfor indretning af jeres kommende funkishus og valg af materialer og vil til hver en tid forsøge at skabe et moderne hjem for jer som familie uden at budgettet stikker af.

KAMPAGNEMODEL - BOX185-5. 2 PLANSHUS i funkisstil på 185 m2 til kr. 2.959.999 (Sjælland) og omgående opstart.

Blødstrøgent murstensbyggeri iht. BR15. Inkl. filt på vægge, højtrykslaminat i stue- og opholdsrum og klinker i entre og vådrum. Endvidere: Trådløs gulvvarme i alle rum, varmegenindvinding, træ/alu lavenergivinduer, 20m. stikledninger til el, vand og ud-/indvendig kloak, byggesagsashåndtering, jordbundsundersøgelse, afsætning ved landmåler, servitut (IBS)-attest, trykprøvning og entreprise- & byggeskadeforsikring. Endeligt tegner vi en supplerende brand og stormdækning for vores kunder.

Kampagnen kører indtil 31. december 2018

Jeg vil høre mere om KAMPAGNEN

Top