Individualitet, fleksibilitet og kreativitet

De færreste af vore kunder vil have et "standard hus". Så hvorfor komme til os? Vi er jo et typehus firma!

Sandheden er, at typehuse ikke behøver at være kedelige. Tværtimod. Vi ved hvad tingene koster og drømmer ikke scenarier op, som ikke kan realiseres i virkeligheden. Vi udvikler derimo spændende hustyper og tilretter dem til lige netop jeres behov.

Vi vil næsten altid tage udgangspunkt i en af vores grundmodeller som I kan se under fanen Plantegninger. Det spændende ved vore box modeller er at vi kan ændre størrelsen i både bredde og længde på hver sektion, så vi kan få indretningen til at gå op i en større enhed.

Forskudte sektioner bliver ofte til mere spændende huse – og tit er vi ude i løsninger hvor vi enten hæver lofthøjden i dele af huset eller nedsænker stuen. Sådanne ændringer har økonomiske konsekvenser, men at flytte rundt på værelser og vægge, er selvfølgelig ikke noget der koster ekstra. Det gør bare huset mere personligt.

Uanset hvilken model I vælger, får I altid et standard hus hos os: Vores 3 standarder hedder bare individualitet, fleksibilitet og kreativitet – alt sammen til den rigtige pris.

Se eksempel fra Kolding på vores kreative løsninger her