Om os

 

Byggeri er i vores DNA

NORDHUSE A/S tager sit afsæt i Højbjerg mere end fire årtiers passion for byggeri. Fra fritidsbyggeri i venskabeligt lag for familie og venner,Philip Heymans Alle i Hellerup blev Villa Kvadro i 2008 til et anpartsselskab med speciale i spændende arkitektur og solidt håndværk til ordentlige priser. Som resultat af et længerevarende samarbejde med en større tømrervirksomhed, blev Villa Kvadro i 2011 til et aktieselskab og en husproducent i stor skala var født. I 2015 er Villa Kvadro 100% overtaget af professionelle investorer, et nyt navn undfanget og en ny ledelse er indsat for at sikre kvalitetsbyggeri i endnu større skala. NORDHUSE A/S har i dag til huse i Hellerup, nord for København og passionen for byggeri er stadig i vores DNA.


Ingen standardløsninger

Hos NORDHUSE tilbyder vi moderne arkitekttegnede huse, tilpasset jeres behov og ønsker. Vi arbejder ud fra vores grundmodeller i hustyperne BOX og KVADRO, som i den indledende fase skal fungere som inspiration for jer, der ønsker jeres helt egen drømmebolig. BOXhuset er funderet ud fra et funktionelt og minimalistisk synspunkt, hvorimod Kvadro modellerne er klassiske, men enkle i stil. Alt fra ekstra kvadratmeter, materialer og de mindste detaljer vælger I selv. I har fuld medbestemmelse over jeres bolig - det er jo jeres hjem.
Vores byggerådgivere sørger altid for at være på forkant med udviklingen indenfor både arkitektur og teknik, således vi sikrer at jeres kommende bolig altid vil være tidssvarende.


Nøglen til et tillidsfuldt samarbejde

Hos NORDHUSE er vi af den overbevisning, at samarbejde er vejen frem. Vi har faste samarbejdspartnere - leverandører, håndværkere og underentreprenører - og vi ynder at samarbejde og føre en aktiv dialog med jer som kunder. Vores samarbejdspartnere har indgående erfaring inden for byggerisektoren og har opbygget solide kompetencer omkring materialer og montering. Vi bruger kun kvalitets  håndværkere - uafhængigt af byggestedet. NORDHUSE er med hele vejen som sparringspartner og rådgiver - fra den første spæde interesse, fra det indledende møde og til vi overdrager nøglen til jeres hjem.