BOX159-12018-03-14T14:04:15+00:00

Project Description

Gårdhavehus på 159m²

Et arkitekttegnet funkis hus for den kræsne familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et stort gennemgående køkken/alrum som samlingssted for hele familien i midten. De to forskudte vinkler danner god grundlag for en lækker terrasse med ly for vind og naboer til begge sider. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald, og der er mulighed for højere lofthøjde i køkken/alrummet. Ligesom vore andre modeller, kan alle indervægge flyttes, men næppe med en bedre indretning end denne. Denne version er ideal til integrerede carporte, idet den eneste indgang er i gavlen.

Klik på plantegningen for større plantegning.

BOX INSPIRATION

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

 

Top