Valg af byggegrund

Der er tit flere ledige grunde til salg i samme udstykning og valget kan derfor virke uoverskueligt. Husk at tage stilling til grundens beskaffenhed, indkørselsforhold, udsigt, placering af huset på grunden med hensyntagen til solens placering og optimal energibesparing. Vores byggerådgivere møder jer gerne på byggegrunden til et uforpligtende møde og deler ud af deres ekspertise.

Køber I en kommunal grund, er I oftest sikret mod ekstreme ekstrafunderingsomkostninger ved f.eks. pilotering eller borede fundamenter. Oftest står der i købsaftalen, at kommunen er villig til at give en kulancemæssig refusion af ekstraudgifterne, og i nogle tilfælde lade handelen gå tilbage.

Vælger I en byggegrund fra en privat udstykning, anbefaler vi, at I garderer jer ved at få købet betinget af jordbundsforholdene inden for 30 dage, således at vores Geoteknikere kan nå at få analyseret jordbundsforholdene og vi kan udarbejde et tilbud på eventuelle ekstrafunderingsomkostninger. Det er sund fornuft.

Tjek også lokalplanen og se om der er nogle restriktioner for at bygge jeres drømmehus eller om der er skærpede krav vedrørende energiforbruget. I dag skal alle huse mindst opfylde energikravene for Byggereglementet 2015. Specifikke krav, såsom energi-klasse, taghældning, murede gavle, fladt tag, teglsten osv, kan have økonomiske konsekvenser for jeres byggeprojekt.

For at sikre at huset kan placeres optimalt på jeres kommende eller nyerhvervede grund, og gennemgå lokalplan og grundkøbsaftale med jer, anbefaler vi at I booker et møde med en af vore erfarne byggerådgivere.

Mødet er gratis og uforpligtende,og I sikrer jer at jeres drøm kan blive til virkelighed.

For et uforpligtende møde med vores byggerådgivere klik her.

Byggegrunde