Slår man op i ordbøgerne omkring byggeri og arkitektur defineres et FUNKISHUS som ”Et funkishus er en hustype opført fra omkring 1930. En stilart der tager sit udgangspunkt i den internationale funktionalisme. Er karakteriseret ved sit kubistiske formsprog med rette linjer og flade tage”. Netop ideen om rette linjer er noget som tiltaler mange i 2017, hvorfor både indretning og tidens generelle trends følger datidens formsprog. Den nuværende generation af huskøbere ønsker at skille sig ud samtidig med at de ønsker en bolig uden for megen vedligeholdelse – tiden skal jo nydes med dem vi holder af. Et funkishus fra NORDHUSE kaldes et BOX hus. Det er et funkishus udført med fladt tag med 2 lags tagpap, træ/alu vinduer og kan indrettes på et utal af spændende måder – uden at tage særligt hensyn til tagtekniske løsninger som oftest gør det vanskeligt og fordyrende at udfordre arkitekturen lidt.

Vi bygger vores flotte funkishuse i porebeton som bagmur, den indvendige væg, og med en flot facade i teglsten fra Egernsund Tegl. Det gælder om at ramme de enkle og glatte facader i vores funkishuse, BOX husene, og vores arkitekt har altid en finger på pulsen når det drejer sig om at indfange vores kunders idéer og få dem ned på papir, således at netop jeres nye funkishus bærer præg af egne ønsker og drømme.

Vi spår at funkisstilen og modernismen er kommet for at blive i det nye årtis byggestil. Vores byggerådgivere er desuden altid behjælpelige med at yde kompetent rådgivning indenfor indretning af jeres kommende funkishus og valg af materialer og vil til hver en tid forsøge at skabe et moderne hjem for jer som familie uden at budgettet stikker af.

KAMPAGNEMODEL

Vi kører pt. kampagne på vores nye ER2020 linje. Få flere nettokvadratmeter på samme BBR-mål.

Hvidpudset byggeri iht. BR18. Incl. filt på vægge, polerede betongulve i stue- og opholdsrum og klinker i entre og våderum. Endvidere: Trådløs gulvvarme i alle rum, varmegenindvinding, træ/alu lavenergivinduer, 20m. stikledninger til el, vand og ud-/indvendig kloak, byggesagshåndtering, jordbundsundersøgelse, afsætning ved landmåler, servitut (IBS)-attest, trykprøvning og entreprise- og byggeskadeforsikring.

Endeligt tegner vi en supplerende brand og stormdækning for vores kunder.

Hør mere om kampagnen der kører indtil 31. december 2019

Jeg vil høre mere om KAMPAGNEN