ARKITEKTTEGNET – TIL TYPEHUSPRIS

De færreste ønsker et standard hus. Og hvorfor så komme til NORDHUSE? I er jo et typehus firma!

Sandheden er, at NORDHUSE bygger arkitekttegnet – men til typehuspris. Hver eneste gang ‘starter vi forfra’. Og det behøver ikke at være kedeligt. Tværtimod. NORDHUSE ved hvad tingene koster og drømmer ikke scenarier op, som ikke kan realiseres i virkeligheden. Vi udvikler, sammen med jer,  spændende hustyper, som der kun findes ét eksemplar af. Ofte tager vi afsæt i vores kundes hurtige skitser på papir med kaffepletter, eller de mere sirlige oplæg på millimeterpapir.

NORDHUSEs arkitekt og konstruktør bidrager med faglighed omkring rumfornemmelse, forskudte sektioner, kælder, praktisk anvendelighed, lysindfald, materialitet osv. osv. Og oftest skaber vi spændende, personlige og helt unikke huse. Vi kalkulerer de økonomiske konsekvenser af valgene og skaber en 3D model af huset, så kunden har de optimale forhold at træffe beslutningen på. I bliver med andre ord stjernearkitekten på jeres eget drømmehus.

Uanset hvad I vælger, så får I altid individualitet, fleksibilitet og kreativitet – til den rigtige pris.

NY PRODUKTLINJE

NORDHUSE A/S tilbyder nu PALÆ villaer og PATRICIER villaer til typehuspriser. Nedenfor ses et inspirationskatalog med forskellige arkitekturer.  Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan få din 100 år gamle villa – opført i morgen.