KVADRO husene er vores spændende svar på de mere traditionelle typehuse. Enfamiliehusbyggeriet boomede i 1960’erne og de efterfølgende årtier og typehusene blev det industrielle svar på den store efterspørgsel. Ved hjælp af fabriksfremstillede spær og elementer samt serieproducerede vinduer og døre kunne man forkorte byggetiden på typehuse.

Typehuse er karakteristiske ved den forholdsvise lave facademur og saddeltage med 25-45° taghældning – dette i sig selv gjorde byggeriet endnu billigere end murermestervillaen og satte skub i efterspørgslen og produktionen af typehuse.

Fra de rektangulære boliger i begyndelsen, udviklede typehusene sig til mere komplekse byggerier: Tagene blev nu også afsluttet med valm, vinkelstuer blev tilføjet og vinkelhuset som typehus blev utroligt populært. År for år voksede boligarealet og der blev lagt mere og mere vægt på store vinduespartier, saksespær og utallige detaljer som kan personalisere boligen. I dag er typehusene luksuriøse, familievenlige boliger med praktiske indretninger og lyse, rummelige værelser.

Hos NORDHUSE kan I selv bestemme indretningen på jeres typehus. Vores arkitekt og erfarne byggerådgivere hjælper gerne med at få opfyldt jeres ønsker og krav. Og med et lækkert og konstant opdateret og valg af materialer, kan I få et skønt typehus med jeres helt eget præg.