Byggeriet er i vores DNA

NORDHUSE A/S tager sit afsæt i mere end fire årtiers passion for byggeri. Fra en begyndelse med fritidsbyggeri, blev Villa Kvadro i 2008 med base i Højbjerg til et anpartsselskab. Specialet var og er stadig spændende arkitektur og solidt håndværk til ordentlige priser. Som resultat af et længerevarende samarbejde med en større tømrervirksomhed ved navn Menzer & Kristensen ApS, blev Villa Kvadro i 2011 til et aktieselskab og en væsentlig husproducent var født. I 2015 er Villa Kvadro 100% overtaget af professionelle investorer, en ny ledelse er indsat for at sikre kvalitetsbyggeri i stor skala. NORDHUSE A/S har i dag til huse i Hellerup, nord for København, men passionen for byggeri er stadig i vores DNA.

Boligdrømme kender ikke til standardløsninger

Hos NORDHUSE A/S tilbyder vi moderne arkitekttegnede huse, tilpasset jeres behov og ønsker. Vi arbejder ud fra vores grundmodeller i hustyperne BOX og KVADRO, som i den indledende fase skal fungere som inspiration for jer, der ønsker jeres helt egen drømmebolig. BOX tager et funktionelt og minimalistisk afsæt, hvorimod KVADRO er klassiske og men enkle i stil i høj Skandinavisk kvalitet. Alt fra ekstra kvadratmeter, materialer og de mindste detaljer vælger I selv. I har fuld medbestemmelse over jeres bolig – det er jo jeres hjem.
Vores byggerådgivere er på forkant med udviklingen indenfor både lovgivning, teknik og arkitektur, således vi sikrer at jeres kommende bolig altid vil være tidssvarende.

Nøglen til et tillidsfuldt samarbejde

I NORDHUSE er vi af den overbevisning, at samarbejde er vejen frem. Vi samarbejder kun med faste leverandører, håndværkere og underentreprenører – og vi ynder at samarbejde og føre en aktiv dialog med jer som kunder. NORDHUSEs samarbejdspartnere har alle intensiv erfaring inden for byggeri og har opbygget solide detailkompetencer omkring materialer og montering. Vi bruger kun kvalitets  håndværkere – uafhængigt af byggestedet. NORDHUSE er med hele vejen som jeres sparringspartner og rådgiver – fra den første spæde interesse, fra det indledende møde til selve byggeprocessen og endeligt til dagen hvor I betaler og vi derpå har fornøjelsen til at overdrage nøglen til jeres nye hjem.

KONTAKT OS

Kontakt NORDHUSE Byggerådgiver idag, for en uforpligtende dialog omkring jeres boligdrømme.

Tlf: 89 444 444

[sg_popup id=25]