ENSIDIG

FORSIDE://ENSIDIG

BOX240-1

2018-03-14T13:29:11+02:00

2 etages Box hus på 240m² Dette arkitekttegnede 2 etages hus har et enormt multirum og og plads til både dine og mine og vores børn. Med mulighed for at tilføje en terrasse/balkon på første etage har vi valgt at placere stue og køkken/alrum på førstesalen. Det er her vi opholder os mest og her vi vil få glæde af den udsigt vi normalt får når vi bygger i to etager. De kæmpe vinduespartier i alrum og stue giver lys og en åben følelse i begge rum. Børneværelserne i stue etagen er 13m² og meget nemme at indrette grundet deres kvadratiske udformning. Endvidere kan indrettes biograf eller to ekstra værelser i multirummet. Klik på plantegningen for større plantegning.

BOX145-2

2018-02-05T10:03:50+02:00

Typehus på 145m² Dette er et utroligt spændende typehus med en praktisk indretning. Her er stue og køkken/alrum i åbent forbindelse med hinanden hvilket gør det muligt at slå spisebordet helt ud til højtidlighederne. Der er en praktisk kontor-niche i forbindelse med køkkenet som eventuelt kunne laves om til et viktualierum. Huset er kvadratisk så det er nemt at placere på de fleste byggegrunde. Børneafdelingen er rummelig og i forbindelse med bryggerset og der er gjort plads til masser af skabe i walk-in afdelingen ved forældre soveværelset. Eventuel carport er tilkøb. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX125-1

2018-03-14T13:30:36+02:00

Længehus på 125m² Et lækkert og funktionelt hus til den lille familie, eller til familien hvor børnene er fløjet fra reden. Det åbne køkken/alrum giver godt lys infald og der er mulighed for at lukke af ind til opholdsstuen hvis man ikke ønsker en flydende overgang mellem de to rum. Som ved alle vore modeller, kan vi ændre på indretningen, så I får jeres helt individuelle løsning. Denne model er også tilgengægelig som et Kvadro Hus. Klik på plantegningen for større plantegning.

BOX152-1

2017-09-29T12:39:45+02:00

Funkishus på 152m² Dette længehus på blot 152m² har en super indretning. Med vores traditionelle børneafdeling med eget badeværelse og stort forældresoveværelse er der plads til hele familien Danmark. Men det store køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen er det som gør netop dette typehus særdeles attraktivt. Her er der mulighed for at sætte et par ekstra plader i spisebordet og samle hele familien. Det tredje værelse kan enten bruges som kontor eller babyværelse da det er tæt på forældreafdelingen – men det kunne selvfølgelig også forvandles til et dejligt stort walk-in garderobe værelse. Eventuel overdækket terrasse er tilkøb. Klik på plantegningen for større plantegning.

BOX170-1

2018-03-14T14:02:29+02:00

Længehus på 170m² Et arkitekttegnet funkis hus for den kvalitetsbevidste familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et lækkert køkken/alrum som samlings-sted for hele familien i midten. Bryg-gerset er lukket af så der er god plads til vasketøj og skoletasker. Et populært valg i denne model er at slette væggen mellem køkken/alrum og stuen og eventuelt installere en gennemgående pejs som rumdeler i stedet. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX145-1

2018-03-14T14:04:38+02:00

Længehus på 145m² Et lækkert og funkis hus med 2 store børneværelser med eget badeværelse, praktisk køkken/alrum, opholdsstue, kontor eller 3. børne-værelse samt forældreafdeling med ensuite bade-værelse. Huset er et godt eksempel på hvordan, man med små kvadratmeter kan opfylde hele familens behov; både børn og forældre har deres egen afdeling af huset, og med et hjemmekontor i forbindelse med alrummet kan lektierne klares mens de voksne laver mad. Som I alle vores hustyper kan I flytte rundt på indervæggene så huset opfylder netop jeres krav. Det kunne f.eks. være at slette væggen mellem køkken-/alrummet og opholdsstuen, så I får et stort opholdsrum. Denne model er også tilgengægelig som et Kvadro Hus, hvor I kan vælge skrålofter. Klik på plantegningen for større plantegning.