GÅRDHAVE

FORSIDE://GÅRDHAVE

KVADRO159-1

2018-03-14T13:38:44+02:00

Gårdhavehus på 159m² Et arkitekttegnet gårdhavehus for den kræsne familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et stort gennemgående køkken/alrum som samlingssted for hele familien i midten. De to forskudte vinkler danner god grundlag for en lækker terrasse med ly for vind og naboer til begge sider. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald, og der er mulighed for højere lofthøjde i køkken/alrummet. Ligesom vore andre modeller, kan alle indervægge flyttes, men næppe med en bedre indretning end denne. Denne version er ideal til integrerede carporte, idet den eneste indgang er i gavlen. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX185-1

2018-03-14T14:01:32+02:00

Gårdhavehus på 185m² I dette fantastiske funkis hus har vores arkitekt virkelig kræset for forældreparret. Med et lækkert walk-in, et kæmpe badeværelse og et sove-værelse på størrelse med teenageren’s, er der fare for at man pjækker for arbejde for simpelthen bare at nyde sit nye hus. Overvej eventuelt at få monteret en gennemgående pejs mellem alrum og opholdsstue for virkelig at sætte prikket over i’et. Klik på plantegningen for større plantegning

BOX171-1

2018-03-14T14:01:59+02:00

Attraktivt funkis boxhus på 171m² Dette er et meget spændende funkishus med mulighed for at gøre det endnu mere attraktivt ved at hæve lofthøjden i køkken/alrummet. Set fra alle vinkler er der en ny krog, og stadigvæk har vi formået at bibeholde en funktionel indretning. Husets midtpunkt er det enorme køkken/alrum. Det er her familien samles, her der underholdes og her der er udgang til haven fra begge sider. Med opholdsstuen i forlængelse af alrummet, er der mulighed for at trække spisebordet ud til store familie fester. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX159-2

2018-03-14T14:03:28+02:00

Gårdhavehus på 159m² Et arkitekttegnet funkis hus for den kræsne familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et stort gennemgående køkken/alrum som samlingssted for hele familien i midten. De to forskudte vinkler danner god grundlag for en lækker terrasse med ly for vind og naboer til begge sider. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald, og der er mulighed for højere lofthøjde i køkken/alrummet. Denne model fås også med gavl ind-gang som Box 159-1. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX159-1

2018-03-14T14:04:15+02:00

Gårdhavehus på 159m² Et arkitekttegnet funkis hus for den kræsne familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et stort gennemgående køkken/alrum som samlingssted for hele familien i midten. De to forskudte vinkler danner god grundlag for en lækker terrasse med ly for vind og naboer til begge sider. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald, og der er mulighed for højere lofthøjde i køkken/alrummet. Ligesom vore andre modeller, kan alle indervægge flyttes, men næppe med en bedre indretning end denne. Denne version er ideal til integrerede carporte, idet den eneste indgang er i gavlen. Klik på plantegningen for større plantegning.