VINKEL

FORSIDE://VINKEL

KVADRO190-1

2018-03-14T13:33:42+02:00

Vinkelhus på 190m² Et stort og børnevenligt typehus med en rummelig børneafdeling. Børneværelserne er alle på samme størrelse for ikke at skabe splid mellem børnene. Det store gennemgående køkken/alrum har et godt lys indfald, og herfra er der adgang til forældreafdelingen med walk-in garderobeløsning og eget badeværelse, et gæsteværelse eller kontor samt en rummelig opholdsstue. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO178-1

2018-03-14T13:34:15+02:00

Længehus på 178m² + overdækket terrasse Et stort og rummeligt arkitekttegnet hus med 3 store børneværelser og kombi-indgang. Køkken/alrummet er bevist placeret i den ene side af huset, men åbningen ind til opholdsstuen sikrer et godt lysindfald i begge rum. Køkkenet er indrettet med ekstra skabsvæg og i soveværelset er der gjort klart til at både mor og far får sit eget garderobeskab. Der er en fantastisk overdækket terrasse der tillader at man kan grille året rundt. På tegningen viser vi hvordan en eventuel carport kan tilbygges. Klik på plantegningen for større plantegning.

KVADRO172-1

2018-03-14T13:35:00+02:00

Vinkelhus på 172m² Arkitektoniske lækkerier for den store familie. Med store børneværelser, kæmpe opholdsstue, drømmekøkken med vaske-ø og et soveværelse arrangement der vil få alle veninderne til at ærgre sig i misundelse, vælger mange netop denne husmodel. Bemærk størrelsen på badeværelserne. Der er rigeligt plads til et badekar i det store badeværelse.  Huset kan laves med en overdækket terrasse og det kan selvfølgelig tilrettes så det passer jer. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO165-2

2018-03-14T13:37:35+02:00

Vinkelhus med gennemgående køkken/alrum Et populært vinkelhus som giver en god krog på morgen, middag eller aftenssol terrassen. Husets børneafdeling er med to gode børneværelser med spændende muligheder for indbygningsskabe. Husets hjerte er det store køkkenalrum på knap 34 m² som endda er indrettet med praktisk viktualierum i direkte nærhed med arbejdsdelen i køkkenet. Op ad alrummet ligger et dejligt lyst kontor/børneværelse med udgang til terrassen. I husets anden ende findes walk-in med udgang til soveværelse på den ene side og dejligt stort badeværelse på den anden, her med en ekstra stor bruseniche. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO159-2

2018-03-14T13:38:26+02:00

Gårdhavehus på 159m² Et arkitekttegnet gårdhavehus for den kræsne familie. Huset er opdelt med børneafdeling i den ene fløj, forældre afdeling i den anden, og et stort gennemgående køkken/alrum som samlingssted for hele familien i midten. De to forskudte vinkler danner god grundlag for en lækker terrasse med ly for vind og naboer til begge sider. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald, og der er mulighed for højere lofthøjde i køkken/alrummet. Denne model fås også med gavl ind-gang som Box 159-1. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO158-1

2018-03-14T13:39:03+02:00

Vinkelhus på 158m² Dette er et utroligt populært vinkelhus med gavl-indgang til en eventuel integreret carport. Det gennemgående køkken/alrum giver et fantastisk lysindfald og der er mulighed for at lave skråloft i køkkenet. Badeværelserne er rummelige og der er mulighed for skydedøre i walk-in løsningen i forældreafdelingen. Den dobbelte Franske dør mellem opholdsstuen og alrummet giver et godt lysindfald i alrummet. Huset kan spejlvendes og indrettes som det passer jer som ved alle vore husmodeller. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO157-1

2018-03-14T13:39:40+02:00

Vinkelhus på 157m² En lidt anderledes hustype, hvor arkitekten har taget hensyn til mange familiers ønske om at have køkken alrummet som husets omdrejningspunkt. Spisepladsen er placeret således familien virkelig får optimal udnyttelse af dagslyset, hele dagen. Placeringen af vinklen i midten af huset, muliggør samtidig at der kan placeres terrasser hele vejen rundet og kombineret med en overdækning, er løsningen optimal også på grunde hvor verdenshjørnerne kan drille lidt ift. Husets placering på grunden. Der er masser af muligheder for at placere yderligere skabe i køkkenet. Klik på plantegningen for større plantegning.    

KVADRO150-2

2018-03-14T13:40:05+02:00

Vinkelhus på 150m² Dette typehus opfylder de fleste familiers ønsker til indretningen. Med indgang i gavlen er det muligt at gå tørskoet direkte fra eventuel carport til jeres nye hjem. Børneafdelingen har to lige store værelser og der er et rummeligt bryggers med rigeligt plads til tørrestativ, skole- og golftasker. Husets midtpunkt er den store gennemgående køkken/alrum. Det er her familien samles og gæsterne underholdes og med vinduer i begge ender, er det muligt at følge børnene både på vejen og i haven. Med en praktisk walk-in garderobeløsning er soveværelset rigeligt stort, men garderobedelen kan selvfølgelig erstattes af en skabsvæg hvis soveværelset skal være større. Eventuelt overdækket terrasse er tilkøb. Klik på plantegningen for større plantegning.  

KVADRO150-1

2018-03-14T13:40:18+02:00

Vinkelhus på 150 m² Dette er et utroligt populært vinkelhus med gavl-indgang til en eventuel integreret carport. Med vores flek-sibilitet i indretningen kan børne-værelserne gøres større ved at formindske kontoret. Badeværelserne er rummelige og der er mulighed for skydedøre i walk-in løsningen i forældreafdelingen. Den dobbelte Franske dør mellem opholdsstuen og alrummet giver et godt lysindfald i alrummet. Huset kan spejlvendes og indrettes som det passer jer som ved alle vore husmodeller. Klik på plantegningen for større plantegning.  

BOX165-2

2018-03-14T14:02:41+02:00

Vinkelhus på 165m² Spændende funkis hus med vinkel som giver en god krog på morgen, middag eller aftenssol terrassen. Bryggerset er optimeret til at rumme alle de tekniske løsninger som et eventuelt 2015 byggeri indeholder med plads til for eksempel ventilationsanlæg, jordvarmepumpe inkl. varmtvandsbeholder, styringsenheder mv. Husets børneafdeling er med to gode børneværelser med spændende muligheder for indbygningsskabe. Husets hjerte er det store køkkenalrum på knap 34 m² som endda er indrettet med praktisk viktualierum i direkte nærhed med arbejdsdelen i køkkenet. Op ad alrummet ligger et dejligt lyst kontor/børneværelse med udgang til terrassen. I husets anden ende findes walk-in med udgang til soveværelse på den ene side og dejligt stort badeværelse på den anden, her med en ekstra stor bruseniche. Stuen er på 23,5 m² og har dermed fin plads til husets beboere og disses gæster. Huset kan med fordel udvides i længde og bredde samt der findes mulighed for højere til loftet i enten stue eller køkken/alrum del. Klik på plantegningen for større plantegning.